XRYSA1960GR
........
·Bloomberg (USA) Financial news LIVE......
·ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ...ΕΙΚΟΝΑ FTSE/Χ.Α..20...
·ΠΟΙΕΣ μετοχές "υπόσχονται" γρήγορες υπεραξίες...
·ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ " SOLVIT "
·GREECE THE LAND OF GODS
·THE BEATLES !
·ELVIS PRESLEY !
·PINK FLOYD.
·THE BLUES
·TOP 20 Classic Rock
·Rock !
·Ερωτικά τραγούδια !
·ΔΙΑΦΟΡΑ τραγούδια
·Ελληνικά Ερωτικά Video !
·Ελληνικά Λαικά Video !
·Anna Vissi Videos!
·Αλίκη Βουγιουκλάκη...
·ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ
·Αλμπουμ 2 φωτογραφιών!
·Αλμπουμ 1 φωτογραφιών!
·ΩΡΟΣΚΟΠΙΑ
·ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΡΙΔΑΣ
·ΞΕΝΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ
·ΜΟΥΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
·ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
·ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ με μια ΜΑΤΙΑ !
·Καυτή εγκυκλοπαίδεια !
·FAVOURITE LINKS (FOREIGN)
·FAVOURITE LINKS (GREECE)
·οι «κυριότερες Παγκόσμιες εφημερίδες»
·Sites που άλλαξαν τον κόσμο!
·Οι ψηφιακοί χάρτες της Γης
·οι Δημόσιες Webcam της Ελλάδας!
·TEST ADSL ...
·Τα Καλύτερα Torrent Sites του Internet!
·Κατάλογος σταθμών Αθήνας Θεσσαλονίκης Μακεδονίας Θράκης
·Κατάλογος σταθμών Ηπείρου Θεσσαλίας Ιονίου Κρήτης
·Ελληνικά sites τύπου youtube.com
·Η Πύλη για την ελληνική γλώσσα
·Τα 24 Νησιά
·ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΚΥΖΗ
·Lady by !!!
·TOP VIDEO CLIPS Νίκος Βέρτης!
·TOP VIDEO CLIPS Μιχάλης Χατζηγιάννης!
·INTRON TV.
Σύνδεσμοι


LAMOGIA AEτου Γαταδότη
670 αναγνώστες
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2008
11:31
                                  

gatadotis.gr

Αγαπημένε μου αναγνώστη, σε χαιρετώ γεμάτος συγκίνηση και σε καλωσορίζω στον Γαταδότη. Κι όταν λέω ότι είμαι συγκινημένος το εννοώ, δε σε κοροϊδεύω, εξάλλου δεν είναι καλό να είμαστε ψεύτικοι και ειρωνικοί. Να δείτε το παράδειγμα του επιτυχημένου δημοσιογράφου, Πάνου Παναγιωτόπουλου που κάποτε είχε την ατυχή έμπνευση να ειρωνευτεί τον Βασίλη Λεβέντη και πλήρωσε ακριβά για αυτό: Τον πήρε η κάτω βόλτα και κατάντησε να γίνει μέχρι και υπουργός στην κυβέρνηση Καραμανλή (μπρρρρ, μακριά από εμάς). Ορίστε, πως την πάτησα πάλι έτσι; Πάλι στους πολιτικούς πήγε η κουβέντα χωρίς καλά καλά να το καταλάβουμε, ούτε εσύ, ούτε εγώ, έτσι δεν είναι φίλε Μπάμπη, αναγνώστη και στοχαστή; Και το ξέρω ότι δε σου αρέσει να διαβάζεις για πολιτικούς.

Και ξέρω πολύ καλά και το γιατί: Διότι θεωρείς ότι δεν έχουμε άξιους πολιτικούς. Πιστεύεις ότι οι περισσότεροι είναι λαμόγια που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα. Αγάδες που κάθονται στην πλάτη του λαουτζίκου και προωθούν τα συμφέροντα των μεγάλων. Τα τέλεια γρανάζια που απαιτούνται για να δουλέψει η τεράστια μηχανή της διαπλοκής. Άνθρωποι κενοί, αδίστακτοι, ικανοί να κάνουν τα πάντα για να εκλεγούν βουλευτές.

Έτσι δεν είναι Μπάμπη μου; Αυτά δεν πιστεύεις πάνω κάτω για τους Ελληνές πολιτικούς; τι ακούνε τα καλοσχηματισμένα μου αυτιά από το βάθος; Σαν ένα μακρόσυρτο "ναιιιιιιιιιιιι" μου φαίνεται. Συμφωνείς λοιπόν. Και η γαλλική μου μυτούλα οσμίζεται ότι αν μπορούσες να έχεις τον λόγο θα έλεγες και άλλα, ενδεχομένως πολύ χειρότερα για την πολιτική σκηνή της χώρας.

Ευτυχώς που δεν έχεις τον λόγο, Μπαμπίνο γιατί είμαι έτοιμος να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις που δεν είμαι διόλου βέβαιος ότι θα σου άρεσε να ακούσεις!

- Πήγες εσύ ποτέ Μπάμπη μου στον συγχωριανό / συγγενή / φίλο / κουμπάρο πολιτικό για να "σπρώξεις" κάποια υπόθεση σου που χρειάζεται ένα ...; χεράκι από ψηλά; Κι αν δεν πήγες εσύ, δεν ξέρεις κανέναν συγγενή ή φίλο σου που να το έχει κάνει;

- Το πρόβλημα της διαφθοράς είναι πρόβλημα μόνο των πολιτικών Λάμπη; Εσύ έχεις ποτέ δώσει το διακριτικό φακελάκι σου σε γιατρό, εφοριακό, εξεταστή για δίπλωμα οδήγησης, ελεγχτή ΚΤΕΟ; Εσύ έχεις πάρει ποτέ κανένα φακελάκι Μπαμπέτο; Ή, αν μπορούσες, δε θα έπαιρνες;

- Ποιοι έβαλαν στην Βουλή τον Πάνυ Φασούλα (εξαιρετικός μπλοκέρ, καλό παιδί, Ολυμπιακάρα - εξελέγη στον Πειραιά), τον Ξανθό Ιωαννίδη (τεράστιος κόουτς, Αρειανάρα - εξελέγη στη Θεσσαλονίκη), την Άντζελα Γκερέκου (γαλανομάτα μάγισσα, ηθοποιός, σύζυγος του Τόλη - εξελέγη στην Κέρκυρα), τον Γιώργο Βασιλείου (περφόρμερ, Αστυνόμος, εξολοθρευτής σκουληκιών), την Έλενα Ράπτη (όμορφη) και τόσους άλλους; Ποιοι και με ποια κριτήρια Μπάμπη;

Τα ερωτήματα όπως θα κατάλαβες (γιατί για να με διαβάζεις πάει να πει ότι είσαι τσίφτης και αλάνι και ανοιχτόμυαλο παιδί και θα κατάλαβες) είναι ρητορικά.

Κάθε Δημοκρατία έχει τους εκπροσώπους που της αρμόζουν. Δε γίνεται λοιπόν στη χώρα που η λαμογιά είναι τίτλος τιμής και απαραίτητο προσόν (όπως ήταν κάποτε τα αγγλικά) για την πρόοδο και την επαγγελματική αποκατάσταση, να εκλέγονται βουλευτές λόρδοι!

                  
gatadotis.gr  

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
13 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις